Abonnement afsluiten

Wanneer start mijn abonnement?
Een nieuw abonnement start altijd met de eerstvolgende editie die verschijnt. Zo voorkomen we dat je een editie die je net in de kiosk hebt gekocht, nog een keer ontvangt.

Periode en verlenging
Het abonnement geldt voor de opgegeven periode (we noemen dat een abonnement voor bepaalde tijd) en wordt daarna, tenzij tijdig opgezegd, automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Zo kun je zonder onderbreking blijven genieten van Mountain Bike Plus magazine. Na afloop van de eerste periode ontvang je steeds een verlengingsfactuur voor één jaar.

Opzeggen
Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen periode worden beëindigd. Om automatische verlenging te voorkomen, moet het abonnement uiterlijk een maand voor de vervaldatum bij ons binnen zijn.

Beëindiging van een abonnement ná automatische verlenging kan op elk moment, met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Gemakkelijk afsluiten = gemakkelijk opzeggen
We vinden dat een abonnement opzeggen net zo gemakkelijk moet zijn als een abonnement afsluiten. Wil je Mountain Bike Plus niet meer ontvangen, dan kun je via onze online klantenservice op elk gewenst moment je opzegging doorgeven. Dat geldt trouwens ook voor alle andere zaken die je aan ons wilt doorgeven, zoals een adreswijziging of bezorgklacht!

Algemene voorwaarden
Door het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de Algemene Abonnementsvoorwaarden.

Word abonnee en ben op de hoogte van de laatste mountainbike nieuwtjes!

Word abonnee