Thule heeft een nieuwe, innovatieve fietsendrager: de Thule Epos. Dit is een volledig opvouwbare en kantelbare fietsendrager voor op de trekhaak, voorzien van een telescopisch bevestigingssysteem. Elke type fiets kan erop vervoerd worden, zoals een mountainbike, een gravelbike, maar ook een zwaardere e-bike. De Thule Epos kan drie fietsen tegelijk vervoeren met een maximaal gewicht van 30 kg per fiets. De fietsen zijn afzonderlijk van elkaar, makkelijk en snel in en uit te laden. 

Snel, makkelijk en veilig
Ook wij hebben de Epos getest en ervaren de voordelen zoals Thule ze schetst. Het kantelmechanisme is erg handig, omdat de kofferbak toegankelijk blijft. Hierdoor kun je nog bij je bagage wat bij het mountainbiken nogal eens voorkomt. Het systeem om de fietsen vast te maken is gebruiksvriendelijk en eenvoudig; je kunt zowel op het frame als op het achterwiel bevestigen.  

Wat wij als heel prettig ervaren, is dat na gebruik deze fietsendrager kan worden opgevouwen en weinig ruimte in beslag neemt. Handig ook voor op reis, je kunt hem zo in een hoekje van de hotelkamer zetten. We zijn al met al dik tevreden over deze fietsendrager.  

Voor meer info klik hier