Mountain Bike Plus

Weerbericht
03 mrt 2024

ABONNEREN

Lezers van Mountain Bike Plus magazine hebben meer plezier op de mountainbike. Doorleefde reisverhalen inspireren je om op je fiets te stappen en avontuur en vrijheid te zoeken. Technische artikelen en bruikbare trainingstips maken jou en je fiets sneller en beter. Dankzij de kritische producttesten en nieuwspagina’s ben je altijd op de hoogte van het beste materiaal. Mountain Bike Plus is niet voor niets het meest gelezen Nederlandstalige mountainbike magazine. We geven je graag enkele highlights uit ons laatste magazine. Wil je alles weten? Dan is een abonnement echt iets voor jou!

JAARABONNEMENT INCLUSIEF GRATIS BIDON VAN SPECIALIZED!

Ontvang Mountain Bike Plus magazine 6 x per jaar in de brievenbus. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste mountainbike nieuws, de tofste trails, de nieuwste materialen en de mooiste mountainbike plekken over de hele wereld.

Bestel nu 6 nummers voor maar € 49,95.

6 edities
Als eerste op de hoogte
Gratis thuisbezorgd
Van € 59,70 voor € 49,95
Exclusieve aanbiedingen

CADEAU-ABONNEMENT

Geef Mountain Bike Plus cadeau. Maak iemand hartstikke blij en geef i.p.v. een bos bloemen of fles wijn dit magazine cadeau. Mountain Bike Plus staat voor urenlang leesplezier voor elke mountainbike liefhebber. Een cadeau-abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Bestel nu 6 nummers voor maar € 49,95.

6 edities
Stopt automatisch
Leuk om te geven
Van € 59,70 voor € 49,95

LOSSE EDITIE

Wat is er fijner dan zo af en toe op de bank weg te kruipen met een magazine? Wij bezorgen Mountain Bike Plus gratis bij jou thuis. Zowel nieuwe nummers, als edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Deze actie is alleen geldig in NL.

Bestel een losse editie voor € 9,95.

Abonnement-info

Een nieuw abonnement start altijd met de eerstvolgende editie.

Het abonnement geldt voor de opgegeven periode (we noemen dat een abonnement voor bepaalde tijd) en wordt daarna, tenzij tijdig opgezegd, automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Zo kun je zonder onderbreking blijven genieten van Mountain Bike Plus magazine. Na afloop van de eerste periode ontvang je steeds een verlengingsfactuur voor één jaar.

Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen periode worden beëindigd. Om automatische verlenging te voorkomen, moet de opzegging van het abonnement uiterlijk een maand voor de vervaldatum bij ons binnen zijn. Beëindiging van een abonnement ná automatische verlenging kan op elk moment, met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Gemakkelijk afsluiten = gemakkelijk opzeggen

We vinden dat een abonnement opzeggen net zo gemakkelijk moet zijn als een abonnement afsluiten. Wil je Mountain Bike Plus niet meer ontvangen, dan kun je via onze online klantenservice op elk gewenst moment je opzegging doorgeven. Dat geldt trouwens ook voor alle andere zaken die je aan ons wilt doorgeven, zoals een adreswijziging.

Door het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de Algemene Abonnementsvoorwaarden.

Aanvraag losse editie

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws.