Te lezen in Mountain Bike Plus

We geven je graag enkele highlights uit ons magazine. Wil je alles weten? Dan is een abonnement echt iets voor jou!

Geen editie meer missen? Abonneer je hier!Getest

Vier exclusieve krachtpatsers:

Rocky Mountain Altitude Powerplay
C90Cannondale Trigger 1
Giant Anthem Advanced Pro 29 0
Scott Genius 900 Tuned

Alle testen en de conclusies lees je in editie 185 van Mountain Bike PlusDe schatten van Fuerte

Je hebt ongetwijfeld al van dit paradijs in Zuid-Europa gehoord. Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden.

Het was mijn passie voor kitesurfen die me in eerste instantie naar dit watersportmekka trok, maar ik ontdekte al snel dat deze plek veel meer te bieden heeft. Ontdek dit Canarische eiland met de mountainbike.

Lees het volledige artikel in de komende editie van Mountain Bike Plus


Bikers Paradise

Een fijne motregen valt op de voorruit en in mijn hoofd hoor ik Henk Wijngaard ''ver van huis, maar in mijn sas'' zingen.

Ik rijd over de Brennerpas, op weg naar het dorpje Latsch in Vintzgouw (Duits: Vintschgau, Italiaans: Val Venosta), Zuid-Tirol. Ik weet alleen dat ik twee dagen ga mountainbiken in Italië en weinig meer. Ik laat me verrassen. Maar als ik niet lang na het verlaten van de Brennerpas het bikehotel nader, weet ik precies waar ik ben: in Bikers Paradise! Het moet alleen nog even ophouden met regenen.

Lees het volledige artikel in editie 185 van Mountain Bike Plus

Interview: Tom Ritchey

Tom Ritchey is een icoon in het mountainbiken, maar er is veel meer dan slechts nostalgie te vertellen over deze meestervakman.

We spraken met hem over zijn passies: fietsen en staal. Met zijn robuuste cowboylook en zijn snor waar de fietsliefhebber een stuur in ziet, is Tom Ritchey een soort geromantiseerd icoon van het mountainbiken van weleer. Tom en zijn merk Ritchey Logic bestaan al langer dan de meeste andere mountainbikemerken; eigenlijk al langer dan mountainbikes überhaupt bestaan.

Lees het volledige interview in Mountain Bike Plus