Te lezen in Mountain Bike Plus

We geven je graag enkele highlights uit ons laatste magazine. Wil je alles weten? Dan is een abonnement echt iets voor jou!


Editie 195 van Mountain Bike Plus ligt vanaf 6 december in de winkels, een lekker allround nummer dit keer met veel producten en nieuws voor 2020. We sorteerden voor deze editie alvast voor op de Olympische Spelen. We spraken met de Nederlandse medaillekandidaten en bondscoaches over de kansen voor de Belgen en Nederlanders in Tokyo. Tevens namen we de Japanse track alvast onder de loep. We spraken ook exclusief en uitgebreid met de kersverse wereldkampioene Pauline Ferrand-Prévot en maakte kennis met de wondere wereld van Walloniër Tommy Genon. Uiteraard staat deze editie ook vol met nieuwe modellen, producten en lifestyle items voor 2020.

Bikespot

Crossen door de bossen

Eerlijk is eerlijk, ik ben een mooiweerfietser. Vooral een mooiweer-mountainbiker eigenlijk. Ik wil echt wel fietsen in de regen, maar het martelen van dat mooie materiaal en je wasmachine laten vollopen met drek, daar ben ik geen voorstander van. Toch hoeft dat – ook met slecht weer – niet meer. Nederland kent inmiddels flink wat routes waar met aandacht voor goede afwatering, geholpen door een geschikte ondergrond, meer dan prima te fietsen is. Wij trokken een dag op pad en bezochten een drietal pareltjes in Nederland.Interview

Het vechtershart van de wereldkampioene

Wereldkampioene op de weg, in het veld én op de mountainbike: Pauline Ferrand-Prévot is een uniek fietstalent. De 27-jarige Française die menig mannenhart sneller doet kloppen met haar blonde manen en ontwapenende glimlach, greep dit jaar voor de tweede keer in haar loopbaan de XCO-regenboogtrui. Oh ja, en ze werd terloops ook nog wereldkampioen marathon. Het volgende grote doel: het Olympisch gat op haar cv met goud inkleuren.Sport

De track naar Tokyo 202

Extreem steile klimmetjes, een heerlijk technisch parcours en een prachtige omgeving: de reacties na het testevent van de Olympische Spelen in Japan zijn lovend. De bondscoaches van Nederland en België, Anne Tauber en Anne Terpstra kijken uit naar 27 en 28 juli 2020.


Lifestyle

Belgische adrenalinejunk

IJzingwekkende afdalingen schrikken Thomas Genon (26) niet af. De freerider uit de omgeving van Luik doet al jaren mee aan Red Bull Rampage en was ook dit jaar van de partij in Virgin, Utah. "Spanning ken ik wel, angst niet.

Techtalk

Het allernieuwste voor 2020

Iedere editie gaan we in onze rubriek Parts & Stuff voor jullie op pad met een aantal leuke componenten of kledij. De producten worden beoordeeld op een aantal belangrijke punten, met als belangrijkste vraag: past dit bij jou?


Geen editie meer missen? Abonneer je hier!

Losse editie online kopen? Klik hier!

Benieuwd naar het dichtstbijzijnde verkooppunt? Mail ons je postcode en we vertellen het je!


Mountain Bike Plus maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok