Te lezen in Mountain Bike Plus

We geven je graag enkele highlights uit ons laatste magazine. Wil je alles weten? Dan is een abonnement echt iets voor jou!

Planning 2018

# 188 verschijnt 26 oktober voor de abonnees en ligt vanaf 8 november in de winkel
# 189 verschijnt 14 december voor de abonnees en ligt vanaf 20 december in de winkel

Planning 2019

# 190 verschijnt 2 april voor de abonnees en ligt vanaf 4 april in de winkel
# 191 verschijnt 14 december voor de abonnees en ligt vanaf 20 december in de winkel
# 192 verschijnt 4 juni voor de abonnees en ligt vanaf 6 juni in de winkel
# 193 verschijnt 30 juli voor de abonnees en ligt vanaf 1 augustus in de winkel
# 194 verschijnt 1 oktober voor de abonnees en ligt vanaf 3 oktober in de winkel
# 195 verschijnt 3 december voor de abonnees en ligt vanaf 5 december in de winkel

Geen editie meer missen? Abonneer je hier! Ik wil graag weten waar ik een losse editie kan kopenFinland

Trails rijden bij noorderlicht

Mountain Bike Plus heeft een kijkje genomen in Finland, het land van duizend meren, korte zomers, lange winters, ongerepte natuur en een adembenemend noorderlicht. Het land heeft alles in zich om een van de populairste oorden voor mountainbikers te worden.

Danny MacAskill

Niet bang voor de val

Danny MacAskill is vergroeid aan zijn fiets. De Schotse mountainbike pro en atleet van Red Bull laat regelmatig onmogelijke stunts zien in fantastische videoproducties. Mountain Bike Plus sprak met hem over metershoge vallen, een leven vol botbreuken en zijn droombestaan.
Fietstest Cannondale F-Si

Misschien wel de allerbeste ooit

Cannondale's F-Si is een ultrastrak gelijnde cross country hardtail om u tegen te zeggen. Op dat vlak is er niets veranderd. Laten we zeggen dat er zelfs nog een schepje bovenop is gedaan, door er iets van af te halen. Lekker cryptisch omschreven om gewoon te zeggen dat de nieuwe Lefty Ocho voorvork nog minder 'om armen' heeft. De Cannondale's kennen al decennialang de nieuwsgierige blikken die op zoek zijn naar het andere deel van de voorvork: dat zal ook met de F-Si niet veranderen!Interview Martin Maes

Enduro of downhill?

Hij woont net buiten Luik. Reed als junior grote namen naar huis. Won dit jaar de wereldbeker downhill in La Bresse en knalde vervolgens door naar een tweede plek tijdens het WK in Lenzerheide. De kroon op het seizoen volgde met een tweede plek in het algemeen klassement van de EnduroWorld Series. Martin Maes vertelt zijn verhaal.


Mountainbike Plus maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok