Fietsers die houden van avontuur en uitdagingen, vooral in ruig terrein, weten dat lage bandendruk cruciaal is. Maar wat als je lek rijdt? Maak kennis met CyclOn Tyre Sealant, de ideale oplossing voor het fietsen met (extreem) lage bandendruk. Ontdek hoe deze innovatieve sealant je rit soepel houdt en hoe de Tyre Assembly Spray je helpt bij het gemakkelijk monteren van tubeless banden.

 1. CyclOn Tyre Sealant voor optimale prestaties met lage bandendruk
 • Directe afdichting: De dikke structuur van CyclOn Tyre Sealant zorgt ervoor dat gaten in de banden snel en efficiënt worden afgedicht, zelfs onder hoge druk.
 • Extra voordelen voor mountainbikebanden: Verdun de Tyre Sealant met water (10-15%) voor nog betere verspreiding door de band, inclusief de zijwang. Dit maakt CyclOn Tyre Sealant ideaal voor fietsen met (extreem) lage bandendruk.
 1. Eenvoudig in gebruik
 • Duidelijke dosering: De 125 ml verpakking fungeert als maatbeker, en de juiste dosering voor jouw mountainbikeband staat op het etiket vermeld.
 • Navulverpakking: Gebruik de 500 ml, 1 liter of 5 liter navulverpakking om je 125 ml verpakking bij te vullen.
 1. Tyre Assembly Spray voor moeiteloze tubeless bandenmontage
 • Vereenvoudigd montageproces: Het monteren van buitenbanden kan lastig zijn, maar met de Tyre Assembly Spray wordt het een eitje. Het is geschikt voor zowel reguliere als tubeless banden en tast de velg of buitenband niet aan.
 1. Veiligheid staat voorop
 • Latex- en ammoniakvrij: CyclOn Tyre Sealant is veilig in gebruik, omdat het vrij is van ammoniak en latex. Bovendien is het niet bijtend en veilig voor je huid.
 • Minimaal drukverlies: Dankzij het snelle afdichtingsvermogen van CyclOn Tyre Sealant kun je je rit voortzetten bij lekrijden met minimaal drukverlies in je band.
 • Geschikt voor verschillende toepassingen: CyclOn Tyre Sealant is te gebruiken in combinatie met CO2-patronen en geschikt voor zowel tubeless buitenbanden als binnenbanden. Het is ontwikkeld en getest door professionele mountainbikers en mechaniekers, zodat je met vertrouwen kunt rijden, zelfs onder extreme omstandigheden.

Met CyclOn Tyre Sealant en Tyre Assembly Spray kun je met een gerust hart op avontuur gaan. Houd je banden in topconditie, geniet van soepel fietsen en laat je fiets altijd lachen met CyclOn!

‘Keep your bike smiling’

Meer informatie over CyclOn vind je hier