Het UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN MTB 2022 zit er weer op.

Van woensdag 24 t/m zondag 28 augustus zijn alle categorieën verreden binnen het Cross-country, Downhill en E-mountainbiken. Van junioren tot elite, alles heeft de revue gepasseerd rond en op de trails van het Franse Les Gets.

Bij de elite-mannen heeft de Zwitser Nino Schurter laten zien nog steeds tot de absolute wereldtop te horen met zijn 10e wereldtitel op de Olympische discipline Cross-Country.  Helaas heeft Anne Terpstra haar uitstekende vorm van dit seizoen niet kunnen verzilveren met een medaille en eindigde als zesde. Voor de GHOST teamrijdster is het nu vooral zaak om –op 4 september in het Italiaanse Val Di Sole– haar uitstekende seizoen met winst van het wereldbekerklassement af te sluiten.

Alle uitslagen van jouw favoriete rijders tijdens het UCI Wereldkampioenschappen mountainbiken 2022 zijn hier te bekijken:

Cross Country:

XCO Women Elite Results / XCO Men Elite Results / XCO Women U23 Results / XCO Men U23 Results / XCO Women Junior Results / XCO Men Junior Results / Cross-country Team Relay Results

Short Track:

XCC Women Elite Results / XCC Men Elite Results

Downhill:

dhi Men + Women Junior results / dhi Women Elite results / dhi Men Elite results

E-mtb:

E-MTB Women Elite Results / E-MTB Men Elite Results