Beste Specialized Retailer,

We zijn erg enthousiast om vandaag de gloednieuwe Recon 1.0, 2.0, & 3.0 schoenen en de Search helm aan jullie te presenteren. We hebben de Recon 1.0, 2.0 en 3.0 en de Search ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar off-road avonturen.

De Recons zijn schoenen die optimaal comfort bieden in combinatie met efficiëntie en duurzaamheid. Onze gloednieuwe Stride-technologie zit in alle drie de schoenen en combineert twee dingen die nooit eerder in harmonie samenleefden – een uitgebalanceerde stijfheid voor efficiënte krachtoverbrenging en flexibiliteit in de buitenzool en voorvoet voor extra vertrouwen naast de fiets.

We hebben de Search ontworpen met de grootste ventilatieopeningen in zijn klasse. Search gaat verder dan racen en combineert het beste van twee werelden: innovatie en prestaties op basis van S-Works met een modern, strak design. Of je je nu klaarmaakt voor een gravelrit, in de rij staat voor een lokaal evenement of ‘s ochtends naar kantoor fietst: de Search helm houd je koel, ongeacht de bestemming.

Schoenen met Body Geometry
Het menselijk lichaam is geëvolueerd om te lopen, niet om te trappen. Dit leidt tot een inzakken van de voet, een verkeerde uitlijning van de voet, knie en heup en “hot foot” in traditionele fietsschoenen. Elke Body Geometry schoen lost deze problemen op met drie gepatenteerde technologieën – Varus Wedge, Longitudinal Arch & Metatarsal Button – om een pijnloze toename in vermogen te leveren van 7 watt, die is gevalideerd door twee decennia wetenschappelijk testen.

Volledig nieuwe Stride Technologie
De nieuwe Recon 1.0, 2.0 en 3.0 zijn voortgekomen uit onze toonaangevende S-Works innovatie. Ze bieden uitgebalanceerde stijfheid voor optimale krachtoverbrenging in een snel, comfortabel pakket voor lange dagen op onverhard terrein. Met onze verbeterde Stride-technologie wordt het toevoegen van een kleine wandeling met je fiets een fluitje van een cent. De Stride-technologie zit in de Recon 1.0, 2.0 en 3.0, zodat rijders van alle niveaus een comfortabele en vertrouwde off-bike ervaring hebben, of je nu een onberijdbare wandeling maakt of na de rit nog even op een terrasje neerstrijkt.

Stride-technologie biedt een flexibele buitenzool en bovenwerk rond de toebox in combinatie met een stijf schoenplaatje, waardoor de schoen gemakkelijk buigt tijdens het lopen en stijf en efficiënt blijft tijdens het trappen. Bovendien heeft het vereenvoudigde profiel, dat speciaal is gemaakt voor weg-, gravel- en trailomstandigheden, gemakkelijk grip op het oppervlak onder je voor een stabiel, comfortabel gevoel vanaf de fiets.

Er is een schoen voor iedereen binnen de nieuwe en verbeterde Recon familie. De Recon 3.0 is de perfecte aanvulling voor wedstrijdpodium uitdagers – een niet zo ver familielid van zijn S-Works tegenhanger en gemaakt voor snelheid, duurzaamheid, comfort en nu lichter dan ooit tevoren. De Recon 2.0 is gemaakt voor rijders die op zoek zijn naar onverharde wegen en uitdagende trails met een schoen die comfort en efficiëntie levert in een duurzaam pakket. Last but not least is de Recon 1.0 gemaakt om vertrouwen en functionaliteit toe te voegen voor rijders die zich uit de naad werken bergop voor een onvergetelijk uitzicht of misschien zelfs voor de eerste keer inklikken.

Zonnebril Opbergen
De Search helm heeft een innovatieve zonnebrilhouder met verborgen rubberen flappen die zorgen voor een veilige, rammelvrije pasvorm om de bril van de rijder veilig op te bergen tijdens lange beklimmingen, afdalingen bij weinig licht en momenten van rust. Rijders kunnen hun bril gemakkelijk opzetten en afdoen, zelfs als ze in het zadel zitten. Onze oplossing voor het opbergen van zonnebrillen houdt ook de ruimte tussen de helm en je hoofd vrij – en voorkomt ongemak.

Fit Systeem
De Search helm is voorzien van ons FS3 Fit Systeem en Occipital base adjustment – rechtstreeks overgenomen van onze S-Works Evade 3 en S-Works Prevail 3 – waarmee rijders, in combinatie met onze zonnebrilhouder, de hoek van de helm kunnen afstellen om ervoor te zorgen dat de helm en de bril perfect en comfortabel op elkaar afgestemd blijven.

Ventilatiepoorten
Geïnspireerd door de S-Works Prevail 3, beschikt de Search over een vergelijkbaar ventilatiesysteem met enorme ventilatiepoorten aan de achterkant, waardoor warme lucht die via de voorkant naar binnen wordt gezogen wordt afgevoerd en er een constante stroom koele lucht in de helm blijft.

5-Sterren Virginia Tech® Helm Waardering

De Search helm heeft de hoogste 5-Star Virginia Tech® Helmet Rating van de internationaal gerenommeerde Virginia Polytechnic Institute and State University.

De adviesverkoopprijzen zijn als volgt:

Item                            Omschrijving                          EUR

60124-16%                 SEARCH HLMT                        € 150

61524-0%                   RECON 1.0 MTB SHOE            € 120

61524-1%                   RECON 2.0 MTB SHOE            € 200

61524-3%                   RECON 3.0 MTB SHOE            € 250

Bij vragen kun je contact opnemen met je Market Developer.

Met vriendelijke groeten,

Team Specialized