Welkom in het hart van Toscane, waar eindeloze druivenranken en betoverende landschappen samenkomen. De wijngaarden zijn wereldberoemd, en hier geniet je van heerlijk eten, topwijnen en olijfolie. Massa Marittima biedt een mountainbikeparadijs met uitdagende trails en prachtige uitzichten.

MONTE ARSENTI
Beklim de berg en ontdek de ‘Spaghetti’ trail die je naar de top van het trailpark brengt. Boven geniet je van adembenemende vergezichten over de Adriatische Zee. De trails variëren van flowy tot technisch uitdagend, met favorieten zoals Benedetto en Rock ’n Roll.

VOOR IEDER WAT WILS
Of je nu van flowy paden houdt of liever technische uitdagingen aangaat, Massa Marittima biedt voor ieder wat wils. Daarnaast kun je genieten van de pumptrack en de Italiaanse gastvrijheid in het Bike Hotel Massa Vecchia.

FIETSEN RICHTING DE ZEE
Ontdek de trails langs de kust en geniet van het prachtige strand. De paden bieden technisch klimmen en een lekkere flow naar beneden, waar je steeds weer uitkomt bij de zee.

TRAIL BROTHERS
Laat de Trail Brothers je mountainbike-avontuur verzorgen, inclusief uplifts als je wilt. De vriendelijke sfeer en relaxte houding maken dit tot een geweldige bestemming voor elke fietser.

Kortom, Massa Marittima is een onmisbare bestemming op je mountainbike bucketlist!