Anita en Caro Gehrig zijn gepassioneerd over mountainbiken en delen hun hele leven samen. Als onafscheidelijke tweeling hebben ze jarenlang deelgenomen aan mountainbike-evenementen, waaronder de Enduro World Series (EWS), de Trans-Provence, Stone King Rally en de Trans Madeira. Vorig jaar hebben ze besloten om een punt te zetten achter hun fulltime racecarrière, maar hun liefde voor fietsen is niet verdwenen. Integendeel, ze hebben de Flem Lodge opgericht, een hotel dat gericht is op fietsers en gevestigd is in Flims.

De oprichting van de Flem Lodge kwam tot stand nadat Anita een gerenoveerd hotel te koop zag staan. Met de hulp van Caro en Balz Weber, Anita’s vriend, hebben ze binnen korte tijd een businessplan opgesteld en financiering geregeld om de lodge te runnen. Nu dient de Flem Lodge als een centrum voor verschillende fietsgerelateerde activiteiten, waaronder clinics, testritten, lokale ritten en evenementen.

Hoewel ze niet meer fulltime racen, blijven Anita en Caro sterk betrokken bij het mountainbiken. Ze nemen nog steeds deel aan evenementen zoals de Stone King Rally en worden gesponsord door Specialized. Hun motto lijkt “work hard, play hard” te zijn, wat hun toewijding aan zowel hun onderneming als hun passie voor mountainbiken weerspiegelt.

De Flem Lodge biedt een scala aan faciliteiten voor fietsers en gasten, waaronder accommodatie, clinics, testritten en avondeten van donderdag tot zondag. De relaxte sfeer stelt gasten in staat om zelf drankjes uit de koelkast te pakken en te genieten van de gastvrijheid van Anita en Caro.

Het succes van de zussen in recente evenementen, zoals de Stone King Rally waar Caro tweede werd en Anita derde, benadrukt hun voortdurende snelheid en competitiviteit. Deze online tekst illustreert hoe Anita en Caro Gehrig hun passie voor mountainbiken zijn blijven volgen door de overgang naar ondernemerschap in de fietsindustrie met de oprichting van de Flem Lodge.

Klik hier voor meer informatie