Kekke houders voor je fietscomputer

HideMyBell Regular2

Deze houder heeft een subtiel geïntegreerde bel en een bevestigingsmogelijkheid voor al je gewenste accessoires. De bel is ook met handschoenen super makkelijk te bedienen. En, zo’n bel is best fijn wanneer je andere recreanten subtiel wilt waarschuwen. Werkt stukken beter op de gemoedstoestand dan de HEEEEEEEEEY SORRYYYYY luidkeels te moeten schreeuwen.

De fietscomputer wordt in een verlaagde positie gemonteerd, op gelijke hoogte met de bovenkant van je stuurOogt strak. En mocht je een aero freak zijn, dan schijnt het ook daar goed te scoren, al is dat op de mountainbike toch echt irrelevant.

Ook is er een bevestigingspunt voor accessoires als een GoPro of lamp. Ruimt lekker op. De Regular 2 kost € 39,95 en is beschikbaar voor 31.8mm sturen.

HideMyBell Insider2

Rijdt je met een stuurpen die langer is dan pak hem beet 40 millimeter dan is de Insider2 een optie die je fietscomputer boven je stuurpen plaatst. De houder is gemaakt voor 35 en 31.8mm diameter sturen, kortom, mits je stuurpen lang genoeg is past bij op iedere fiets.

€ 39,95