Aero is alles!  

Met behulp van nieuwe COB-technologie produceert de Blinder V Bolt een pittige output van 100 lumen, die ervoor zorgt dat je onder alle lichtomstandigheden gezien wordt en dus weer een stukje veiliger rondrijdt. Het heeft een uniek bliksemschichtpatroon en een grafisch flitspatroon met acht verschillende standen.  

De Blinder V Bolt is USB-oplaadbaar, heeft een geïntegreerde USB-A-connector, is 100 procent waterdicht (IP67-classificatie) en heeft maar liefst 50 uur looptijd bij gebruik van de eco-flitsmodus. 

Geen kabel nodig 

Er is geen oplaadkabel nodig voor uw Blinder V Bolt, de geïntegreerde USB kan rechtstreeks op USB-poorten worden aangesloten. De verlichting is in 4 uur volledig opgeladen. Als de batterij van je Blinder bijna leeg is, gaat er een rode ring rond de knop branden. Deze ring wordt groen en gaat uit zodra de Blinder volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik. 

 

Slim bevestigingssysteem  

De Blinder V Bolt wordt geleverd met twee siliconen straps. Een kleine riem voor de zadelpennen met een diameter van 22–32 mm+ en een grote riem die past op buizen en balhoofdbuisprofielen met een omtrek tot 200 mm. Het montagesysteem zonder gereedschap maakt het bevestigen van je lamp eenvoudig en de siliconen straps zorgen ervoor dat je het frame van je fiets niet beschadigt. 

Het verwijderen van uw Blinder V Bolt voor opladen of tegen diefstal, is een makkie door een handig sluitingssysteem. Sterk genoeg om je lamp stevig op zijn plaats te houden tijdens gebruik en groot genoeg om zelfs te gebruiken als je handschoenen draagt in koudere omstandigheden. 

Meer informatie via KNOG