De weersvoorspellingen beloven niet veel goeds voor dit weekeinde, dus waarom zou je je niet oriënteren op het komende fietsseizoen tijdens de Fiets- & Wandelbeurs in de Amsterdamse RAI? Deze beurs staat volledig in het teken van fietsen en wandelen in binnen- en buitenland. De ideale plek om inspiratie op te doen voor je zomervakantie!

Mountainbikepaviljoen
Een deel van de beurs is helemaal ingericht voor mountainbikers. In een speciaal paviljoen presenteren diverse aanbieders hun programma van recreatieve en uitdagende toertochten door aantrekkelijke natuurgebieden. Er is een speciaal parkoers met hindernissen. Rij de trap af van hal 2 naar hal 1 en via de hellingbaan weer terug. Genoeg actie!

Mountain Bike Plus is ook aanwezig in het mountainbikepaviljoen. Je vindt ons op standlocatie 1.L.11.

Praktische informatie
Wil je alle exposanten overzichtelijk op je smartphone? Download de beursapp en je hebt altijd een overzicht bij je van de beursactiviteiten, een plattegrond en de tijden en locaties van interessante lezingen.

Fiets- & Wandelbeurs
31 januari & 1 februari 2015 van 10.00 tot 17.00 uur in de RAI Amsterdam
Entreekaartje: 15 euro. Met de kortingsbon uit Mountain Bike Plus #162 (december-januari) ontvang je als lezer van Mountain Bike Plus aan de kassa 2 euro korting. Uitknippen en meenemen!
Meer informatie op de beurswebsite.