De mooiste routes van Komoot nu als turn-by-turn navigatie op de WAHOO ELEMNT.

Wahoo Fitness en Komoot maken bekend dat ze gaan samenwerken om volledig geïntegreerde navigatie aan te bieden voor iedereen die de Elemnt gebruikt. Nu wordt het voor gebruikers van Komoot nog eenvoudiger om routes direct vanaf Komoot op de Elemnt te zetten, waarbij rijders notificaties direct ontvangen voor turn-by-turn navigatie zodat ze nooit meer een bocht missen.

Komoot en de Elemnt passen erg goed bij elkaar omdat ze allebei een zeer persoonlijke en gemakkelijk aan te passen sport ervaring bieden. Door de combinatie met Komoot hebben de Elemnt gebruikers er een sterke nieuwe mogelijkheid bij om routes te plannen, te rijden en later weer te delen.

Daarbij komt dat de unieke ‘highlights’ mogelijkheid van Komoot er voor zorgt dat je nooit meer een bezienswaardigheid mist tijdens je fietsrit. Ook is het nu mogelijk om te zien over welk type weg en met welke ondergrond je route gepland hebt, zodat je optimaal voorbereid bent op je volgende rit.

De update is met één druk op de knop verkrijgbaar als een over-the-air update wanneer je de Elemnt verbindt met een wifi-netwerk. Een volledig overzicht van deze updates en eerdere updates vind je
hier.

Wahoo ELEMNT

De Elemnt is ontworpen door fietsers, voor fietsers en kan verbinding maken met andere apparaten via ANT+, Bluetooth Smart en wifi. Dit zorgt er voor dat fietsers eenvoudige de belangrijkste data kunnen aflezen, een route kunnen navigeren, zien waar andere ELEMNT gebruikers zich bevinden en notificaties kunnen ontvangen van hun smartphone. Dit alles is goed leesbaar op het grote eenvoudig af te lezen DayBright scherm. De leds van de Elemnt zorgen voor een nieuwe manier waarop verwerkt wordt tijdens de rit. Ze zijn volledig aan te passen en kunnen bijvoorbeeld de snelheid, hartslag, vermogen, navigatie en meer weergeven. De Elemnt zorgt voor een verbeterde gebruikservaring door een simpele manier van opzetten en verbetert de verbinding tussen de rijder en de data. Hierdoor kan de focus weer op wat echt belangrijk is tijdens het rijden, namelijk de rit zelf.

En wat meer is, momenteel hebben wij een
abonnementsactie lopen waarbij je tot 60 euro korting krijgt op een Wahoo Elemnt. Je ontvangt Mountain Bike Plus magazine twee jaar lang in je brievenbus (16 edities) en leest natuurlijk ook gratis digitaal op je iPad of Android-tablet. En omdat je als Mountain Bike Plus-lezer al snel heel veel zin krijgt om over de mooiste trails te gaan knallen, krijg je er een Wahoo Elemnt GPS-fietscomputer bij met maar liefst 60 euro korting.