Toerklub Overloon organiseert op zondag 13 september 2015 de spectaculaire toertocht. Met afstanden over 35, 50 en 60 kilometer krijgt zowel de de fanatieke als de beginnende mountainbiker de mogelijkheid zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De pauzeplaats is bij loonwerkbedrijf Hubers waar live muziek wordt verzorgd door ’t Gilde van Overloon. Daar zijn de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s en samples. Uiteindelijk zal de route finishen via het openluchttheater, met een rit door de museumhal tussen de tanks en de gevechtsvliegtuigen. Nabij het openluchttheater kun je ook nog kijken naar de spectaculaire demonstraties en je kunt zelf proefrijden op fatbikes.

Het team van Gerard Kocken tweewielers verzorgt demos met e-mountainbikes en biedt de mogelijkheid tot proefrijden in het heuvelachtige park.

Starten doe je tussen negen en tien uur, aan eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets.