Ben je op zoek naar een nieuwe mountainbike? Dan is de Cube Experience XL misschien iets voor jou. Op zaterdag 7 mei organiseert Cube op de Utrechtse Heuvelrug een heuse demoday. Je kunt er nieuwe Cube-mountainbikes testen en er worden mountainbike-clinics georganiseerd.

Op het testparkoers zullen meer dan vijftig Cube-mountainbikes voor je klaarstaan, gaande van hardtails over full suspensoins tot e-bikes. Het Cube-Team is eveneens aanwezig om je te helpen met het perfect afstellen van de testfiets. Verder kun je met het I-Cycle Team clinics volgen. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient. Inschrijven voor de clinic kan op de dag zelf.

Deelname aan de Cube Experience XL kost 14,95 euro. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste Cube-modellen, serveert Cube je een lekkere lunch en kun je mountainbikeclinics volgen.

Iedereen mag deelnemen aan de Cube Bike Experience XL, je kunt een Cube testen of je eigen fiets meenemen. Denk aan je helm, deze is verplicht!

Meer informatie: cubebikeexperience.nl/cube-bike-experience-…