Net als andere jaren pakt Shimano Benelux weer groots uit met haar merken op Bike Motion. ‘Bekijk het, probeer het, beleef het’ is het motto waarmee de bezoeker wordt verrast met veel nieuwe producten, die niet alleen kunnen worden aangeraakt maar ook worden geprobeerd. Het testen van elektronisch schakelen is al enige jaren een vast onderdeel op de stand, waarbij dit jaar de technische specialisten binnen het Shimano Service Center extra uitleg geven over de XTR Di2 componenten.

25 jaar SPD
Het is alweer 25 jaar geleden dat Shimano de eerste SPD schoen op de markt bracht. Op de stand kun je zien hoe de schoenen van Shimano zich in 25 jaar ontwikkeld hebben en een tikje nostalgie opsnuiven? Naast een aantal historische modellen is natuurlijk ook de volledig nieuwe collectie te bewonderen.

Bikegear Magazine
Naast het merk Shimano staat de Shimano Benelux stand in het teken van veel andere A-merken, die via het Bikegear platform met elkaar zijn verbonden. Voor de bezoekers ligt de derde editie van het Bikegear Magazine gratis klaar, welke boordevol, interessante artikelen staat. Mis deze niet!

Elite trainers en fietsdragers
Het merk Elite pakt zoals ieder jaar weer uit met nieuwe fietstrainers. Door de My E-training App is de koppeling van software aan je tablets, smart phone en/of fietscomputers nu nog eenvoudiger, waardoor indoor training nu nóg leuker wordt! Neem vooral ook een kijkje bij de ingenieuze nieuwe fietsdragers van Elite en laat deze door één van de specialisten demonstreren!

Een jaar lang gratis sportvoeding
Alle bezoekers die de stand bezoeken kunnen kennis maken met de unieke Isotone gel van Science in Sport. Een gratis gel ligt klaar, met de mogelijkheid om gratis sportvoeding te winnen voor een heel jaar. Wie wil dat niet?

Women drink
Natuurlijk is iedereen welkom, maar op vrijdagavond hebben vrouwelijke bezoekers een streepje voor! Als partner van het nieuwe damesplatform Strongher weten Pearl Izumi en Shimano als geen ander dat de dames niet alleen voor het materiaal maar ook voor de gezelligheid komen. Daarom staat de stand vanaf 20u30 in het teken van een speciale Women Drink.