Heb je een Shimano Sport Camera? Let dan even op. Shimano is op zoek naar de mooiste video’s die met de CM-1000 zijn gemaakt. De maker van de mooiste video wint een fietsreis.

Je filmpje mag niet te lang zijn (maximaal twee minuten), moet gevarieerde beelden bevatten en de ritgegevens moeten – dankzij de speciale applicatie van de Shimano Sport Camera – mee in beeld komen.

De maker van de mooiste video krijgt een fietsreis van Vasa Sport cadeau. Naast de Vasa fietsreis zijn er nog meer prijzen, zoals een Mio Cyclo 315 HC West Europa en Elite Trainer Qubo Power Smart Blu+. Meedoen kan via de Facebook-pagina’s van Shimano Road en MTB en BIKEGEAR. Je kan je video eveneens mailen naar socialmedia.sbx@shimano-eu.com.

Shimano Sport Camera eenvoudig en veelzijdig
De waterdichte CM-1000 biedt elke fietser de mogelijkheid om zijn sportieve prestaties op een hoge resolutie vast te leggen. Deze geavanceerde CM-1000 sport camera van Shimano is zowel eenvoudig als veelzijdig. De lens en image sensor technologieën maken het mogelijk om in alle omstandigheden scherpe HD-films en foto’s van hoge kwaliteit te maken. De CM-1000 maakt gebruik van WiFi met iOS en Android apps voor mobiele apparaten om live-afspelen, video afspelen, opname framing en het op afstand instellen van de camera mogelijk te maken. Uniek aan de CM-1000 is dat het apparaat zowel ANT+ als ANT draadloze verbindingen over kan brengen naar fietscomputers en accessoires zoals de nieuwe Shimano Di2 D-Fly draadloze unit om de fietsprestaties weer te kunnen geven in de opgenomen video’s.

Met de speciale, gratis te downloaden edit software knip en plak je jouw favoriete opnamen om op een eenvoudige manier video’s samen te stellen. Voeg muziek toe en maak via een overlay gegevens van de ANT sensoren zichtbaar in het beeld. Snelheid, cadans, vermogen, hartslag en schakel/positie voor en achter kunnen zo achteraf worden geanalyseerd of gedeeld met derden via bijvoorbeeld social media. De software is te downloaden via
http://www.shimano-sportcamera.com.