Rijplezier op niet alledaagse bikes, zo zou je Sasuko kunnen omschrijven. Op drie locaties in Nederland en België kun je bikes van Salsa, Surly en Kona testen. Op 5 en 6 november kun je hiervoor terecht bij Camping De Branding in Zandvoort (NL) op de vaste route. Op 13 november strijkt het circus Sasuko neer bij De Mastworp in Uden (NL) om te cruisen over de Bedafse heide. Een weekje later, op 19 en 20 november, verhuizen ze al die mountainbikes en gravelbikes naar België. Les Etables in Bonnerue (nabij Houffalize) is de plek waar je moet zijn om te genieten van een testrit door de Ardennen.

De testdagen zijn gericht op mountainbike en gravelbikes van drie eigenzinnige en iconische merken. Aluminium, carbon, staal, 27,5″ of 29″, Plus-varianten, crosscountry, trail of enduro, … je roept het maar.

Volgende bikes staan voor je klaar:

Salsa: Mukluk, Woodsmoke, Fargo

Surly: Ice Cream Truck, Wednesday, Krampus OPS, Long Haul Trucker

Kona: Process 111, Process 134, Process 153, Honzo CR Trail, Big Honzo DL, HeiHei Deluxe, HeiHei Race Deluxe, Unit, Sutra Ltd, Rove st. Wij reden in juli reeds met de carbonversie van Honzo en HeiHei. Dat lees je hier nog eens na.

Inschrijven is gratis en gaat via
sasuko.nl. Helm en legitimatie zijn verplicht en je dient je eigen pedalen mee te brengen.