Samen met de Athertons en teamgenoot Martin Maes heeft Pro een nieuwe stuur, stuurpen en zadelpen voor verschillende disciplines ontwikkeld.

Tharsis 9.8

Tharsis 9.8 is gemaakt voor downhillgebruik en omvat een hele lijn onderdelen voor zij de snelste weg naar beneden zoeken. Met name het artwork werd flink onder handen genomen en krijgt zo een meer race-georiënteerde look mee. Alle aluminium-onderdelen voldoen daarenboven voor 110% aan de vereiste veiligheidsnormen.

De Trail-versie van de Tharsis-lijn krijgt twee carbon sturen, een voor mechanisch schakelen en een volledig klaar voor gebruik met Di2. Standaard is het stuur 800 millimeter breed – inkorten kan tot 720 millimeter – en hebben ze een rise van 20°. Stuurpen werd mee aangepast en ook hier komt een versie specifiek voor gebruik met Di2. De klem op de stuurpen werd breder en stijver gemaakt. De stuurpen komt in vier verschillende lengtes.

Pro Koryak

De Koryak-lijn heeft dezelfde genen als de Tharsis maar richt zich meer tot crosscountry- en trailrijders. De nieuwe zadelpen werkt met slechts een bout voor snelle en makkelijke montage. Zowel flat als low-riser sturen zijn beschikbaar en zeven verschillende stuurpennen maken het aanbod compleet.