Pedalpact.cc maakt het makkelijk

Fietsen is helemaal hot, zoals je aan de leeg verkochte winkels en internetshops kunt zien. In juni werd de webapplicatie van Pedalpact.cc gelanceerd waarbij inmiddels 500(tijdens de opmaak van het print-magazine nog +-250!) fietsers zijn aangesloten. Registratie is gratis voor nu, maar zal in de nabije toekomst geld gaan kosten. Het idee achter pedalpact.cc is het leren kennen van nieuwe zakenrelaties op de fiets. Zakelijke fietsvrienden dus. Je kunt met alle gebruikers op het platform afspreken, op een moment dat jij dat wil. Momenteel zijn er dus ongeveer 500 fietsers waarmee je op pad kunt gaan. Maar pedalpact.cc wil het daar niet bij laten: ze willen naar een community waar ze 1000 zakelijke fietsers voor je hebben.

Hoe werkt het?

Iedere gebruiker heeft een eigen profiel op pedalpact.cc. Met een paar kliks plan je vervolgens je eigen zakelijke fietsrit op een plek en locatie naar keuze. Dan nodig je de fietsers uit die jij interessant vindt. Of je sluit aan bij een bestaande rit. Deze ‘pacts‘ komen vervolgens allemaal netjes in je agenda te staan. Door te zoeken en filteren kun je precies dié specifieke persoon vinden waarnaar jij op zoek bent. Het platform werkt in alle webbrowsers op mobiel en pc. “In de toekomst willen we ook graag een app bouwen. Maar eerst willen we ons focussen op het vergroten van onze community. Daar ligt immers de waarde voor de zakelijke fietser”, aldus oprichter Daan Walet.

Voorlopig nog gratis

Zakelijk netwerken wordt pas interessant als er daadwerkelijk een netwerk is. Daarom besloot pedalpact.cc om het lidmaatschap tijdelijk gratis te maken. Dit blijft zo totdat er voldoende leden zijn. Naar verwachting zal pedalapact.cc het lidmaatschap van het zakelijke netwerk omtrent 2022 betaald te gaan maken. Je maakt dan jaarlijks zo’n €120 aan zakelijke kosten. Alle huidige leden krijgen voor die tijd een korting aangeboden.