Elke hand is anders, MAGURA is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de ergonomiespecialist SQlab om de best mogelijke ergonomische en geïndividualiseerde aanpassing van de MT-remmen te bereiken. Het resultaat is een ergonomische gids die de best mogelijke reminstelling in drie stappen bepaalt.

Topsporters zoals Loïc Bruni en Danny MacAskill doen geen concessies als het gaat om remaanpassing. Ze kennen de geprefereerde positionering van het hendelblad en de reminstelling, waardoor ze permanent concurrerend blijven en ze geen problemen geven op de weg.

MAGURA werkt samen met de ergonomiespecialist SQlab om ervoor te zorgen dat elke fietser zijn rem nu op zijn behoeften kan afstemmen op de best mogelijke manier. Het resultaat is een ergonomische gids voor de best mogelijke afstelling van de remmaster en het hefboomblad.

“SQlab streeft er al jaren naar om de interfaces tussen fietsers en hun fietsen zo efficiënt, comfortabel en ergonomisch mogelijk te maken. Onze zadels hebben al bewezen zeer succesvol te zijn, dus nu concentreren we ons op het contactpunt van de handen. De juiste instelling van het hefboomblad en onze samenwerking met MAGURA is de volgende belangrijke stap naar meer prestatiesen een probleemloze cockpit. “