Niet één, niet twee, maar drie Lezyne-producten wisten een award te winnen tijdens de Design & Innovation Award 2016. De Strip Drive Pro, Mini GPS en Digital Over Drive gaan er dit jaar met de prestigieuze prijzen vandoor in de categorieën ‘components en equipment.’

Bij de Design en Innovation Awards worden door veertig experts de meest creatieve, visionaire en innovatieve producten beoordeeld. De veertig experts bestaan uit internationale journalisten, designers, worldcupracers en marketingexperts. Voor Lezyne is het natuurlijk een grote eer deze prijzen in ontvangst te mogen nemen. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve producten te creëren en een trendsetter te blijven. Het is natuurlijk geen toeval dat Lezyne rijmt op design.

Digital Over Drive

De Digital Over Drive is één van de producten van Lezyne die een award in de wacht heeft gesleept. De experts omschrijven de pomp als een ware legende in de werkplaats. De pomp is met zijn maximale druk van vier bar een echte specialist in zijn segment. De Digital Over Drive levert genoeg volume om de buitenbanden van een fatbike op te pompen.

Mini GPS

De elegante Mini GPS wordt beoordeeld als een ultra-compacte en lichte GPS-fietscomputer. De Mini GPS is daardoor overal op de fiets te monteren en in combinatie met de lange batterijduur en het presenteren van de belangrijkste data op het scherm is dit de ideale GPS-fietscomputer.

Strip Drive Pro

Het unieke aerodynamische design is gemakkelijk te monteren op je zadelpen en heeft een draadloze USB oplaadmogelijkheid. De vijf LED-lampen leveren 100 lumen en de sterke knippermodus kan ook overdag je leven een stuk velliger maken op de weg.