Lezyne kondigt draadloos “Smart Connect” systeem aan als onderdeel van hun nieuwe geavanceerde LED-collectie.

Lezyne, fabrikant van hoge kwaliteit fietsverlichting en -accessoires, brengt een nieuw draadloos verlichtingssysteem uit, genaamd Smart Connect. Smart Connect is een innovatief draadloos systeem dat door Lezyne is ontwikkeld om het gebruik van hun LED-fietsverlichting te versimpelen. Door dit systeem zijn de lampen nog makkelijker in te stellen en te besturen.

In combinatie met de gratis Lezyne LED Ally-app (iPhone en Android) kan de gebruiker met Smart Connect de lichtstanden van zijn LED-verlichting aanpassen en personaliseren. Zo kunnen er maximaal 4 setstanden voorgeprogrammeerd worden, zodat de gebruiker voorbereid is voor elk type fietsomstandigheden. Wanneer Smart Connect voor- en achterlichten aan elkaar worden gekoppeld kan het achterlicht via het voorlicht bediend worden.

Binnenkort krijgen de compatibel Lezyne GPS-computers ook een speciaal LED-weergavescherm waarmee de gebruiker de lichtstanden rechtstreeks via het GPS-apparaat kan wijzigen. Deze nieuwe functie zal gratis beschikbaar zijn en zal meegenomen worden in de nieuwe firmware-update.

Lezyne heeft deze baanbrekende draadloze technologie gemaakt om hun continu evoluerende lijn van LED-fietsverlichting te vereenvoudigen en te personaliseren.