De dagen worden korter en toch wil je blijven doorrijden. Dan is goede verlichting een absolute noodzaak. Niet enkel wil je zelf zien, je moet vooral gezien worden. Het Australische Knog stelt daarom haar Blinder MOB-lijn voor.

De Knog Blinder MOB serie is een mooie en heel complete lijn aan verlichting voor zowel voor- als achteraan. De hele serie bestaat uit:

  • ‘Eyeballer’: een enkele LED en ideaal voor woon-werkverkeer, hij verlicht de fietspaden in de stad en op het platteland. ‘Four Eyes’: vier LED’s maken er een goede allrounder voor woon-werkverkeer van.
  • ‘The Face’: idem als Four Eyes, maar met een ander voorplaat en aangepaste stijl
  • ‘Kid Grid’: zestien LED’s en een hele brede lichtbundel, een aandachttrekker perfect voor stadsgebruik.
  • ‘Mr Chips’: vernoemd naar Chips On Board (COB) LED geeft een gloed van licht, geweldig in het verkeer, door de extreme brede bundel ben je ook vanaf de zijkant goed zichtbaar.

De strap kreeg een volledig nieuw design gekregen, waardoor het niet enkel sterker werd, maar ook de mogelijkheid biedt de strap aan te passen – door middel van de meegeleverde verschillende diameterlengtes – voor zowel ronde als aerodynamische zadelpennen en sturen.

Ieder van de vijf LED’s heeft hun eigen unieke lichtpunten, vorm, en het belangrijkste de eigen bundel. Dit zorgt ervoor dat de consument een veel interessantere keuze kan maken welk type verlichting voldoet voor hem of haar.
De vorm en functie van de verschillende Knog LED’s zijn gelijk, het verschil zit in de verspreiding van de lichtbundel die op de diverse modellen verschillend zijn en een specifiek gebruik bieden.

De vijf verschillende Knog Blinder MOB modellen komen in voor, achter en verticale formaten, zijn 100% waterproof, oplaadbaar via ingebouwde USB aansluiting en leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, zilver en rood.