iSSi is een fabrikant van een erg mooie lijn pedalen die zich kenmerkt door de vormgeving en instelbare veerspanning.

Het assortiment bestaat uit de pedaal set iSSi II, een lichtgewicht (316gr/paar) clipless set. De nylon bussen en cartridge-lagers zijn gesealed voor een langere levensduur. De iSSi II is verkrijgbaar in drie chromoly aslengtes. De iSSi II triple pedaal set heeft drie gesealde cartridge-lagers die de pedaal-set een nog langere levensduur geven. Verkrijgbaar in een standaard aslengte van 52,2mm. De lichtgewicht minimalistische pedaal set weegt 316 gram.
De iSSi trail pedaal heeft een mid-size body voor meer stabiliteit en bescherming, de assen zijn van chromoly en zijn leverbaar in drie lengtes. De cartridge lagers en bussen zijn geseald voor een langere levensduur, het gewicht van de pedaal set is 407 gram. De iSSi TripleTrail pedaal set is gelijk aan de standaard Trailversie met het verschil dat deze uitvoering drie gesealde cartridge lagers heeft voor een nog langere levensduur.
Alle iSSi pedaalsets worden geleverd inclusief iSSi-cleats en hebben 4° float, 14.6° uitklikhoek, en instelbare veersterkte

iSSi pedalen zijn iSSi en SPD cleat-compatibel en zijn leverbaar vanaf 79,90 euro.