Ecominded Deens Onderhoud

Het Deense Smurt wordt sinds kort bij ons op de markt gebracht door Rotor Nederland. Het Deense bedrijf gaat er prat op dat ze streven naar de productie van CO2 neutraal drijfgas om hun spuitbussen minder schadelijk te maken voor de natuur. De Smurt producten bevatten op een volledige spuitbus amper drie procent effectief drijfgas aangevuld met 97 procent vloeibaar drijfmiddel en product. Bij Smurt maken ze de vergelijking met gelijkaardige producten van andere fabrikanten met een verhouding van 30 procent drijfgas en 70 procent product.

In het gamma van de fabrikant zitten een aantal stevige ontvetters in spuitbusvorm zoals de Chain Cleaner en Brake Cleaner. In dezelfde 400 milliliter spuitbusvorm is er ook een Teflon gebaseerde kettingolie en een SiliconShine.
Om je fiets te reinigen voorziet het merk een Allround Degreaser en een Allround Shampoo. Beide met een inhoud van 750 milliliter.
De kleine druppelflacons Dry en Wet Lube bevatten 100 milliliter vloeistof en zitten net zoals de vorige twee producten in 100% recycleerbare verpakkingen.
Het poetsen van je fiets kan nog makkelijker worden met de zogenaamde Allround Spons en de Microvezel doek van 40 x 60 centimeter.

Een compleet gamma aan nuttige onderhoudsproducten van Deense makelij. Binnenkort verkrijgbaar bij de fietsenzaak bij jou in de buurt.