We kennen het allemaal, de zoektocht naar de ideale positie op je fiets. Zeker wanneer je op meerdere bikes rijdt, kan dat nogal eens lastig te zijn. Via Oneway Distribution kan je nu terecht bij Idmatch Bikelab voor een positionering op maat om zo klachten en pijn tijdens je fietstochten te voorkomen.

Met een geavanceerde wetenschappelijke achtergrond ontwikkelde het bedrijf Ergoview het nieuwe positioneringssysteem. Iedereen heeft verschillende lichamelijke eigenschappen waardoor de ideale fietshouding voor ieder persoon anders is. Door rekening te houden met deze individuele eigenschappen zoals de lichaamsmaten, de lenigheid en het doel van de fietser, kan Idmatch Bikelab op zoek naar jouw ideale pasmaat. Via een 3D-lichaamsmeting gaan ze eerst op zoek naar de gegevens van jouw lichaam in drie verschillende houdingen. Er wordt ook onmiddellijk een meting van de voeten gedaan, om de schoenplaatjes juist te plaatsen via de Idmatch Cleat Fit.

Na het aanmeten van het juiste stuur en zadel neem je plaats op de Smart Bike. Dit systeem leest aan de hand van de 3D-meting welk stuur en zadel bij jou passen. Een 3D camera analyseert tijdens het fietsen de hoeken tussen alle gewrichten en past de Smart Bike automatisch aan tot een optimum. Voor meer informatie kan u terecht op de website van Idmatch. Hier kun je ook je fietsmeting boeken.