Django Unchained is volgens de maker ervan de meest gewelddadige film die hij ooit maakte. Als je weet dat de maker ervan ene Quintin Tarantino is, dan wel dat wat zeggen.

De Django is de nieuwste trailbike van DeVinci en eentje dat op trails in de wilde western het die verdomde paarden en cowboys in een stofwolk zal achterlaten. “De Django draait helemaal om vrijheid op de bike, om kracht, snelheid en finesse”, zo belooft de perstekst van DeVinci. Het veelgeprezen Split Pivot systeem van DeVinci is helemaal perfect voor een trailbike met 130 millimeter veerweg vooraan en 120 millimeter achteraan. 27,5″-wielen zorgen voor grip, fun uitstekende stuurcapaciteiten. En of je nu houdt van supersnelle en technische afdalingen of je kick vindt op flowy trails, de Django biedt je alle mogelijkheden op jouw trail.

Paar kenmerken

  • Boost 148
  • Mogelijkheid tot 2.35″-banden
  • Korte chainstays
  • Aanpasbare geometrie
  • Interne bekabeling

De Django komt in carbon en aluminium en in vier verschillende afmontage. Voor het carbon topmodel met RockShox Pike en Monarch, Shimano XT, Race Face Next SL-crank en DT Swiss-wielen mag je op 6199 euro rekenen. Het goedkoopste aluminium is er voor een aanvaardbare 2819 euro. De eerste test mag je binnenkort van ons verwachten.