Het vinden van de perfecte high-performance paar offroad-schoenen kan lastig zijn, maar met de S-Works Recon-schoenen hebben ze de keuze eenvoudig gemaakt. Uitzonderlijke krachtoverdracht? Check. Gram-teller goedgekeurd? Check. Onmiskenbare stijl? Jij hebt het. Met de S-Works Recon-schoenen krijg je off-roadschoenen die klaar zijn voor elk soort avontuur.

  • De Recon-schoen is de nieuwe naam van de S-Works XC-schoenen. Reden van de verandering is dat deze schoenen veel veelzijdiger zijn dan de vorige naam ‘XC’ suggereerde. De S-Works Recon-schoen is klaar voor al je offroad-avonturen!
  • De schoen is niet langer verkrijgbaar in mannen- en damesspecifieke kleuren, maar in rood en zwart. De maten gaan van maat 36 t/m maat 48 (halve maten van 38,5 tot 45,5)

De S-Works Recon-schoenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren voor een prijs van €349,90:

– S-Works Recon-schoenen | Zwart (direct beschikbaar)
– S-Works Recon-schoenen | Rood (begin december in de winkels)

We hebben inmiddels een setje in ons bezit en hier gaan we snel mee op pad en vertellen jullie later meer over de bevindingen! Benieuwd naar de uitgebreide review? Die lees je in de komende editie van Mountain Bike Plus. Nog geen abonnee? Meld je dan nu aan.