Blijven draaien

Het Amerikaanse Chris King deed er lang over, voor ze met een trapas op de markt kwamen. Inmiddels heeft het merk een flink aanbod aan trapassen beschikbaar die in tegenstelling tot de meeste andere assen volledig te servicen zijn. Ook even wennen: de trapas krijgt een levenslange garantie mee. Het geeft direct aan waar je mee onderweg bent.

De trapassen zijn te verkrijgen in versies met schroefdraad voor 24, 30 of de nieuwe T47 standaard. De lagers worden, zoals het Chris King betaamt, in eigen huis vervaardigd. Mocht je nóg exclusiever willen gaan, dan kun je ook voor de keramische lagers kiezen. Wij rijden zelf al jaren zonder enig probleem met een blauw geanodiseerde trapas, waarop nog geen enkele weerstand of speling te vinden is.

De prijs van de onderdelen zijn flink, maar je krijgt waar je voor betaalt. De kwaliteit van Chris King staat op een hoog niveau. Men ontwikkelt, voor ze iets op de markt brengen. Wat je ervoor terugkrijgt als rijder is een perfect functionerend, goed doordacht product dat gedekt wordt door een uitstekende garantie. Dit is een trapas die je gegarandeerd uit je oude fiets haalt wanneer je die verkoopt.

Chris King trapas, industrielagers: € 225
Chris King trapas met keramische lagers: € 339

Chris-king.com