Heb je als fietsliefhebber altijd al eens die mooie producten van Shimano, PRO, Pearl Izumi, Giro of Elite uit willen proberen? Dit is je kans! Via Bikegear.cc kunnen fietsers zich aanmelden voor het testpanel om de nieuwste producten te testen.

Elke maand zorgt Bikegear.cc ervoor dat het testpanel één van de producten uit het Shimano Benelux assortiment kan uitproberen. Enkele merken die voorbij gaan komen zijn: Shimano, PRO, Pearl Izumi, Giro en Science in Sport. In ruil voor de testproducten posten testers foto’s en tekst over hun bevindingen op social media. Op de website www.bikegear.cc worden alle productervaringen verzameld. Via blogs laat het testpanel weten hoe de producten bevallen. In het Bikegear Magazine, dat twee keer per jaar uitkomt en waarvan editie twee begin april bij de fietswinkels is af te halen, is er uiteraard ook aandacht voor het panel.

Bikegear.cc is op zoek naar allerlei soorten fietsers, van jong tot oud en van héél fanatiek tot minder fanatiek. Elke maand zijn er nieuwe testers nodig. Inschrijven voor het panel kan op www.bikegear.cc.