Bike2Build in Vlaardingen wordt de eerste officiële Cube Store van Nederland. De winkel biedt 2000 vierkante meter oppervlakte met fietsen, accessoires en kleding van Cube. Op zaterdag 28 mei wordt de Cube Store officieel geopend.

Dat Bike2Build als eerste winkel een concept store voor Cube wordt, is niet totaal onverwacht. Via de kleine winkel in Vlaardingen werden in 2001 de allereerste Cube-mountainbikes in Nederland verkocht. Inmiddels is een compleet assortiment verkrijgbaar en is de winkel gegroeid naar 2000 vierkante meter. Door de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren heeft Bike2Build besloten om een officiële Cube Store te worden.

Alle bikers zijn van harte uitgenodigd op de officiële opening. Op 28 mei ben je van negen tot vijf uur van harte welkom op de James Wattweg 12-14 in Vlaardingen. De winkel staat die dag op zijn kop. Je kunt een groot scala aan Cube-fietsen testen en meedoen aan het Holland Sport Fietsspel. Doe een dynamische fietsmeting of kom gewoon even langs om de compleet vernieuwde winkel te bekijken!