Zwitserse prijzen

Het Zwitserse Assos draagt een haast mythische status van topkwaliteit met zich mee. Dat is niet alleen te zien aan de prijzen, maar ook aan de afwerking van hun producten. Sinds kort heeft het merk ook een Trailcollectie toegevoegd aan de line-up.

Met licht, beschermend en comfortabel als sleutelwoorden gingen de ontwerpers in Zwitserland aan de slag. De Trail Cargo Shorts heeft geen rits of knopen en beschikt over een volledig elastisch stofgebruik. Zo krijg je een sublieme pasvorm en bijbehorend comfort. Voeg er de Trail Liner Shorts aan toe met uitneembare beschermpads aan de zijkant en je hebt een ideale combinatie. Assos voorziet zowel een short sleeve als long sleeve versie van de Trail Jersey. Bij de Long Sleeve zijn de mouwen aan de voorarm voorzien van dyneRope, een dichtgewoven textiel met een superieure duurzaamheid om je te beschermen tegen schuren en dergelijke.

Deze mooi afgewerkte en comfortabele kit is verkrijgbaar bij je lokale Assos dealer. Voor de long sleeve Trail Jersey betaal je 120 euro. De Trail Cargo Shorts draagt dezelfde prijs, terwijl je voor de Trail Liner Shorts 110 euro betaalt. Geen goedkope kit, maar dat weet je als je voor de innovatieve topproducten van Assos kiest.