Bike Cleaner station voor op locatie!


Het weer is aan het omslaan, de trails worden vaker een modderige aangelegenheid. Wel lekker, maar met een fiets vol modder naar huis is voor niemand leuk. Wat zou het lekker zijn als je direct na afloop deze ellende kunt voorkomen en je fiets ter plekke af kunt spuiten.
Bike Cleaner maakt dit op steeds meer locaties mogelijk. De Bike Cleaner is een vaste, in de grond verankerde zuil om je fiets schoon te spuiten na een tocht. Via een contactloze betaalterminal betaal je daar een klein bedrag voor. Daarna stap je tevreden met een schone fiets de auto in, zonder bij thuiskomt nog een modder aangekoekte fiets én auto te moeten schoonmaken.


Bike Cleaners vind je bij startpunten van populaire vaste mountainbike routes in Nederland. De eerste staat sinds een paar maanden bij Steakhouse Amadeus in Ede. Er zijn afspraken gemaakt voor het plaatsen van 15 nieuwe Bike Cleaners. Je vindt ze de komende maanden onder andere in Lage Vuursche, Zeist, Leersum en Arnhem. Voor meer informatie: www.bike-cleaner.nl