SCOTT Future Pro & kids lijn 

Degenen met kinderen weten hoe lastig het is om een goede mountainbike voor je kleine shredder te vinden. SCOTT heeft haar fietsen op dat vlak gelukkig wel aardig op orde en doet er nog een schepje bovenop.  

Future Pro Bikes 

De Future Pro-fietsen zijn gemaakt met één doel: de rijzende sterren van morgen naar een hoger niveau tillen. De fietsen in de Future Pro-collectie zijn gericht op het bieden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderfietstechniek. Daarnaast zijn ze voorzien van lichtgewicht aluminium frames en de beste componenten die passen bij de vaardigheden van vooruitstrevende rijders. Deze offroad-fietsen zijn voor rijders van alle leeftijden. Je vindt hier loopfietsen en snelle gravelmachines tot raceklare stijve fietsen en trail minnende, volledig geveerde mountainbikes, zoals de Spark en Ransom. 

Future Pro-fietsen variëren in wielmaat van 12” tot 27,5” voor rijders van bijna elke leeftijd. Deze collectie omvat 12 aangepaste modellen. 

Grote kinderfietsen 

Bij de Big Kids-fietsen (Junior – Jeugd) draait alles om plezier hebben en vol vertrouwen vooruitgang boeken. Deze fietsen zijn ontworpen om te inspireren en tegelijkertijd de tand des tijds te doorstaan met slimme details en een betaalbaar prijskaartje. Met een verscheidenheid aan wielmaten, component opties en frameontwerpen biedt deze collectie veel verschillende opties voor kinderen die door hun buurt racen of naar school vliegen. 

Onze Big Kids-fietsen hebben wielmaten van 20” tot 26” voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Dit is de grootste collectie van SCOTT met 19 modellen. 

Kleine kinderfietsen 

De kleine kinderfietsen (Junior – Kids) zijn gemaakt om de jongste rijders te ondersteunen als ze verliefd worden op twee wielen. Deze loop- en pedaalfietsen hebben slimme, functionele kenmerken met ontwerpen die ervoor zorgen dat hun eerste fiets er een is om te onthouden en leuk te leren rijden! 

De kleine kinderfietsen hebben wielmaten van 12″, 14″ en 16″ voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Deze collectie omvat 7 modellen.