Als je dit jaar de wedstrijden van de UCI Mountain Bike World Series wilt kijken, zijn er een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Er zijn live uitzendingen van de elite downhill, sprintraces en crosscountry wedstrijden. Daarnaast kun je uitzendingen van alle 13 raceweekenden bekijken op GCN+. De elite races zijn ook te bekijken op Eurosport en Discovery+.  

GCN+ is wereldwijd te bekijken, mits je een abonnement afsluit. Een abonnement voor een maand kost € 6,99 terwijl je voor een jaar € 39,99 kwijt bent. Voor dat geld kun je alle livestreams bekijken, plus de overige content die beschikbaar wordt gesteld. De GCN+ app is op vrijwel ieder platform te downloaden en ook via je browser te bekijken.  

Alle elite races zitten achter een paywall, maar dit jaar worden ook de U23 XCO races uitgezonden én die zijn gratis te bekijken, net zoals de junioren races in de downhill en de halve finales van diezelfde discipline. Wil je deze streams bekijken, dan kun je terecht op de volgende platformen: 

  • UCI Mountain Bike World Series YouTube kanaal    
  • GCN+  
  • Eurosport 
  • Discovery+ 
  • GMBN Racing 

Ben je geïnteresseerd in de XCM (marathon) races of de enduro, dan kun je deze op het YouTube kanaal van de UCI Mountain Bike World Series bekijken, net zoals de bike checks, parcours previews en exclusieve achtergrondbeelden.