Adverteren

Mountain Bike Plus is hét magazine voor mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen die het maximale uit hun sport willen halen. De redactionele formule van Mountain Bike Plus is gefundeerd op drie pijlers: het materiaal om mee te rijden, de paden om over te rijden en de fietser zelf.

Het magazine onderscheidt zich door de uitgebreide en diepgaande testen van materiaal, waarbij de redactie veel autoriteit onder de lezers geniet. Op de 'Tours & Trails'-pagina's wordt de lezer geïnspireerd om er met de mountainbike op uit te trekken. In de trainingsrubriek komen onderwerpen over het menselijk lichaam op de fiets aan bod en in de interviews met bekende nationale en internationale mountainbikers leert de lezer de iconen uit de sport beter kennen. Uitgebreide nieuwspagina's, uitstappen naar wedstrijdsport en enduro maken van Mountain Bike Plus het meest complete Nederlandstalige mountainbike magazine.

Toonaangevend
In uitgebreide testen van mountainbikes, onderdelen, accessoires combineert de redactie objectieve testresultaten met scherpe conclusies waar de lezer iets aan heeft. De redactie geniet veel autoriteit onder het lezerspubliek.

dc58e81aaba8103c701721db0f45ca90.jpg

Inspirerend
Doorleefde reisverhalen, sprankelende fotografie, onafhankelijke verslaggeving van marathons en toertochten inspireren de lezer om er met de mountainbike op uit te trekken.

Diepgaand
In de techniekrubriek wordt diep ingegaan op nieuwe technieken en onderhoud. In de uitgebreide nieuwspagina's haalt de redactie de onderste steen van het nieuws uit de fietswereld boven.

Breed
Interviews met bekende nationale en internationale mountainbikers, verhalen van crosscountry tot enduro en downhill; Mountain Bike Plus belicht de mountainbikesport in de volledige breedte.

Hoogwaardig bereik
De lezer van Mountain Bike Plus verdient bovengemiddeld, wat zich vertaalt in een ruim bestedingspatroon voor de sport. Niet vreemd, hij of zij zit ook 4 tot 9 uur per week op de fiets. Mountain Bike Plus geniet een hoge lezersbinding.

Crossmediaal
Mountain Bike Plus wordt meer en meer een crossmediaal platform waarbij de contactfrequentie met de doelgroep steeds hoger wordt. Het gewaardeerde magazine in print verschijnt 6 keer per jaar. Daarnaast wordt continu nieuwe content op de website en via de sociale mediakanalen aangeboden.

Vragen & tarieven? Bel ons!

Telefoonnummer: +31(0)76 790 18 10
Of stuur een e-mail.


Mountain Bike Plus maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok