Abonneren

Lezers van Mountain Bike Plus magazine hebben gewoon meer plezier op de mountainbike. Doorleefde reisverhalen inspireren je om op je fiets te stappen en avontuur en vrijheid te zoeken. Technische artikelen en bruikbare trainingstips maken jou en je fiets sneller en beter. Dankzij de kritische producttesten en nieuwspagina's ben je altijd op de hoogte van het nieuwste materiaal. Mountain Bike Plus is niet voor niets het meest gelezen Nederlandstalige mountainbikemagazine.

Als abonnee krijg je ook gratis toegang tot de digitale edities in de apps voor iPad en Android-tablets en op onze website. Zo lees je Mountain Bike Plus niet alleen op papier, maar ook op je tablet, smartphone of computer!


Topdeal!
16 edities + Wahoo Elemnt
met € 60 korting

Je ontvangt Mountain Bike Plus magazine twee jaar lang in je brievenbus (16 edities) en leest natuurlijk ook gratis digitaal op je iPad of Android-tablet. En omdat je als Mountain Bike Plus-lezer al snel heel veel zin krijgt om over de mooiste trails te gaan knallen, krijg je er een Wahoo Elemnt GPS-fietscomputer bij met maar liefst € 60 korting.

De Elemnt is een GPS-fietscomputer van Wahoo waarmee je alle data en routes draadloos overzet van en naar je apparaat. De Elemnt is helemaal aan je eigen smaak aan te passen, wijst je de weg over de mooiste trails en houdt intussen alle gegevens van de rit bij.

In combinatie met een tweejarig abonnement op betaal je geen € 329,95 voor de Wahoo Elemnt, maar slechts € 269,95!

€ 69,90 (abonnement) +
€ 269,95 (Wahoo Elemnt)

Abonnement afsluitenJaarabonnement

Mountain Bike Plus magazine een jaar lang in je brievenbus. Daarnaast lees je het magazine ook digitaal op je iPad of Android-tablet en online op elk apparaat dat een internetbrowser heeft - van smartphone tot desktop!

€ 34,95

Abonnement afsluiten
cfae88427f0d93456e8c07b2a8df67e2.jpg

Cadeau-abonnement

Net als een boek of een fles wijn, is een magazine altijd een goed cadeau! Een abonnement op Mountain Bike Plus staat garant voor urenlang leesplezier voor elke mountainbikeliefhebber.

De ontvanger krijgt acht nummers in zijn of haar brievenbus. Het abonnement start met de eerstvolgende uitgave, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij of zij de editie die je cadeau doet al heeft gekocht in de boekhandel.

Een cadeau-abonnement wordt niet automatisch verlengd.

€ 34,95

Abonnement cadeau geven