Adverteren

Mountain Bike Plus is het magazine voor de recreatieve, sportieve mountainbiker uit Nederland en Vlaanderen. De redactionele formule van Mountain Bike Plus is gefundeerd op drie pijlers: het materiaal om mee te rijden, de paden om over te rijden en de fietser zelf.

Het magazine onderscheidt zich door de uitgebreide en diepgaande testen van materiaal, waarbij de redactie veel autoriteit onder de lezers geniet. Op de 'Tours & Trails'-pagina's wordt de lezer geïnspireerd om er met de mountainbike op uit te trekken. In de trainingsrubriek komen onderwerpen over het menselijk lichaam op de fiets aan bod en in de interviews met bekende nationale en internationale mountainbikers leert de lezer de iconen uit de sport beter kennen. Uitgebreide nieuwspagina's, uitstappen naar wedstrijdsport en enduro maken van Mountain Bike Plus het meest complete Nederlandstalige mountainbikemagazine.

Toonaangevend
In uitgebreide testen van mountainbikes, onderdelen, accessoires combineert de redactie objectieve testresultaten met scherpe conclusies waar de lezer iets aan heeft. De redactie geniet veel autoriteit onder het lezerspubliek.

dc58e81aaba8103c701721db0f45ca90.jpg

Inspirerend
Doorleefde reisverhalen, sprankelende fotografie, onafhankelijke verslaggeving van marathons en toertochten inspireren de lezer om er met de mountainbike op uit te trekken.

Diepgaand
In de techniekrubriek wordt diep ingegaan op nieuwe technieken en onderhoud. In de uitgebreide nieuwspagina's haalt de redactie de onderste steen van het nieuws uit de fietswereld boven.

Breed
Interviews met bekende nationale en internationale mountainbikers, verhalen van crosscountry tot enduro en downhill; Mountain Bike Plus belicht de mountainbikesport in de volledige breedte.

Hoogwaardig bereik
De lezer van Mountain Bike Plus verdient bovengemiddeld, wat zich vertaalt in een ruim bestedingspatroon voor de sport. Niet vreemd, hij of zij zit ook 4 tot 9 uur per week op de fiets. Mountain Bike Plus geniet een hoge lezersbinding.

Crossmediaal
Maandelijks magazine zowel in print met een hoogwaardige afwerking, als een digitale tabletuitgave voor iPad en Android met verrijkte inhoud. Actueel nieuws en een online magazine met gratis artikelen op de website.


Verschijningsdata 2016

Editie Maand Verschijningsdatum Thema
171 februari-maart 28 januari Jaarboek 2016
172 april 31 maart Voorjaar
173 mei 28 april Special 'Reizen & Routes'
174 juni 26 mei Extra katern e-bikes
175 juli-augustus 30 juni Zomer
176 september 25 augustus Special
177 oktober-november 29 september Najaar
178 december-januari 24 november WinterVragen & tarieven? Bel ons!

Nederland: 076 820 02 13
Belgi├ź: 03 808 05 65
Of stuur een e-mail.